Top1

Casa Romaniţa

Locatia dumneavoastra in Braşov

Casa Romaniţa I                  Casa Romaniţa II

Pagina principala, in engleză, a pensiunii din Carpati pagina principala, in franceză, a pensiunii din Braşov pagina principala, in spaniolă, a pensiunii aflata in apropierea unor obiective din Patrimoniul Cultural Mondial pagina principala, in portugheză, a pensiunii aflata in apropierea unor obiective din Patrimoniul Cultural Mondial pagina principala, in olandeză, a pensiunii din Transilvania pagina principala, in germană, a pensiunii din Braşov pagina principala, in italiană, a pensiunii din Transilvania pagina principala, in cheă, a pensiunii din Transilvania pagina principala, in poloneză, a pensiunii din tara lui Dracula. pagina principala, in maghiară, a pensiunii din tara lui Dracula. pagina principala, in sarbă, a pensiunii Casa Romaniţa Pagina principala a pensiunii pagina principala, in bulgară, a pensiunii Casa Romaniţa din Braşov, România. pagina principala, in greacă, a pensiunii Casa Romaniţa din Braşov, România. pagina principala, in rusă, a pensiunii din România. pagina principala, in chineză, a pensiunii din România.

 

 

Centrul oncologic de performanta deschis la Braşov

In Brasov a fost deschis de curand cel cel mai dotat si performant centru oncologic din Romania. Clinica este foarte moderna si dispune de aparatura de ultima generatie, fiind considerat un centru de referinta al Europei si singurul din Romania.

In vederea atingerii performantelor internationale, personalul medical a fost scolarizat in strainatate, Austria, Germania, Elvetia, Cehia si Turcia, tari cu reputatie bine cunoscuta in domeniul cercetarii si tratarii cancerului.

In cadrul Centrului functioneaza cel mai modern dotat compartiment de radioterapie din România, un laborator complex de analize biochimice, hematologice, micorbiologcie, etc., o sectie de chirurgie si terapie intensiva ultramoderna, precum si un compartiment clinic cu aproximativ 100 de paturi.

Dotarea centrului s-a facut cu echipamente si aparatura medicala computerizata, de ultima generatie, fabricataţie Statele Unite.

De asemenea, clinica este dotataă cu un sistem integrat de monitorizare a tuturor compartimentelor, precum si a pacientilor.

Desi este un spital privat, consultarea si tratarea pacientilor se face la costuri care sunt sub cele ale pietii medicale si deasemenea, lucru important, Casa de Asigurari de Sanatate Brasov va deconta tarifele platite de asigurati pentru consultatiile, investigatiile, analizele si tratamentele efectuate aici.

Costul unei zile de spitalizare va fi între 15 şi 40 de euro, în functie de regimul dorit de pacient, de 3, 4, sau 5 stele, adica rezerva cu un pat, sau salon cu doua paturi sau cu trei paturi.

Clinica se afla situata in Braşov, str. Carierei nr. 65, nu departe de Casa de vacanta, Casa Romanita, unde dvs sau familia va puteti caza.

 

Index      Poze      Informatii      Contact      Obiective turistice

 

Casa Romaniţa, strada Lunga nr.218, Braşov, România, tel. Ro: 0040 (0) 742 337 396, tel. D : 0049 (0) 3721 303 55, , coordonate geografice: 45.660862, 25.579252

 

Casa Romaniţa Casa Romaniţa: 5 din 5 stele, rezultate din 19 votari.