Top1

Цаса Романита

Кућа за одмор у Брашову у Румунији

Цаса Романита I                    Цаса Романита II

 Кућа у Брашову Кућа за одмор у Румунији Кућа за одмор у румунском Карпата Кућа за одмор у Трансилванији Хотелска са грофа Дракуле у Румунији Одмор у румунској светске баштине Одмор у Румунији Одмор на румунском Карпатима Одмор у Трансилванији Одмор на румунском планинама Одмор у Румунији, Брашов Одмор у Дому Цаса Романита Кућа за одмор Цаса Романита у Брашову Кућа за одмор Цаса Романита у Румунији Кућа за одмор Цаса Романита у румунском Карпата Кућа за одмор Цаса Романита у Карпатима у Румунији

 

 

Кућа за одмор у Румунији, одмор у Карпатима

 

casa romanita

 

 

Top

Зашто Приватна кућа у Брашову?
Зашто одмор у Румунији?
Које дестинације у Румунији?

Зашто Приватна кућа у Брашову?

Кућа Цаса Романита је само 100 метара од историјског центра града Брашова. Можете прошетати до центра у року од неколико минута или узети такси или да идем аутобусом. У близини постоји неколико Ресторани. Или можете да припремите храну у самој кухињи. Месо и свеже воће и поврће може се купити у оближњем тржишту сваки дан.

Можете бирати између две викендице, Цаса Романита 1 и Цаса Романита 2. За разлику од хотелских соба, у викендицама имате довољно простора. Цаса Романита 1 је око 110 квадратних метара и може да прими 5 особа. Кућа 2 је око 80 квадратних метара и погодан је за 4 особе.

Собе у Кућа Цаса Романита су опремљене са свим благодатима, тако да можете да осећате као код куће.Велики, комплетно опремљена кухиња, одвојена дневна соба, одвојена спаваћа соба, итд креирате своју приватну атмосферу. Породице са децом могу да се пензионишу ноћу, када су деца спавају.

Кућа Цаса-Романита такође нуди сунчану терасу и башту, роштиљ и простор за игру. Ваш аутомобил може бити паркиран у гаражи.

Цена закупа одмора Цаса Романита Дому И је 80 € по ноћи. На пуном станарског од 5 људи, то ће бити 16 € по ноћи и по особи. Током Божића, Нове године и источне, цена се повећава на 100 €.Мањи Кућа Цаса Романита Кућа ИИ по цени од 60 € по ноћи. У пуној попуњености 4 особе, то ће бити 15 € по ноћи по особи. Током Божића, Нове године и Ускрса, цена се повећава за 80 €.

Зашто одмор у Румунији?

Румунија је занимљива дестинација за одмор, далеко од типичних туристичких токова у јужној Европи. Ова земља је већ познато по највећем броју туриста. Дакле, можете да истражите предиван нетакнуте земљу. Румунија нуди црноморску обалу, чувени делти Дунава и оригинални крајолик Карпата. Активни туристи могу пјешачити у запањујуће амбијенту Карпата, скијање или планинарење. Румунија нуди културне знаменитости у историјском костиму. У блиској Брасов неких занимљивих Тачке интереса. Они су део Светске баштине у Румунији.

Које дестинације у Румунији?

Постоји много атракција у Румунији, посебно у градовима Брасов (Кронштат) и Сигишоара у Румунији. Они су део немачке и европске историје, а основали су немачки досељеници. Утврђени Црква у Прејмер на само неколико километара од Брашова је забележен у 1993 од стране УНЕСЦО-а на листу светске баштине. У цртама је то је 7 цркава. Свих седам утврђених цркава лако да посетите из Кронштата.

Град Сибиу, само 100 км од Брашова, изабран је у 2007 Европској престоници културе. Свуда се могу наћи у румунским Карпатима траговима немачке прошлости, а не за било шта да се већина туриста путује западни регион у Трансилванији.

Остале значајне области у Румунији су Резерват биосфере Делта Дунава. 1991 УНЕСЦО прогласио Делта на део светске баштине. Пријатељи природе је изабран у делти Дунава у пејзажу године 2007/2008. Осим тога, регион привлачи Буковина са познатим Молдова манастирима. Они су такође укључене у листу светске културне баштине.

Фото галерија показују различите пуцњаву из румунских региона и да расположење за одмор у Румунији.

 

 

Индекс        Цена        Фото        Информације        Атракције

 

Casa Romanita, Strada Lunga 218, Брашов, Румунија, Tел. Ro: 0040 (0) 742 337 396, Tел. D : 0049 (0) 3721 303 55, , Гео координате: 45.660862, 25.579252

 

Casa Romanita Casa Romanita: 5 од 5 звездица, на основу 19 гласова.